Beställning och bekräftelse

Er bokning här på webplatsen är bindande i och med att den har bekräftats. Detta sker skriftligen via e-post. Du och hotellet har därmed träffat ett avtal. Viss möjlighet till avbeställning finns dock – se ”Avbeställning och utebliven ankomst”. Vid beställningen är du skyldig att uppge namn, adress, ankomst och avresetid samt dina kreditkortsuppgifter för att garantera din bokning.

 

Ankomst och Avresa

Incheckning till ditt hotellrum skermellan 15.00 - 18.00 ankomstdagen. Avresedagen måste du lämna rummet senast kl. 11.00. OBS! . Det kan finnas andra  tder i visssa fall men I så fall gäller dessa tider under förutsättning att du fått information om detta i samband med beställningen.

 

Speciella Bokningsregler Vasaloppsveckor

Vid Vasaloppsveckorna skall hel betalning erläggas vid bokningen. Ett speciellt villkor som kommer att mailas efter ni gjort er bokning , betalas inte bokningen i enlighet med dessa villkor gäller inte er bekräftelse på rumsbokningen. Ingen återbetalning när betalningen är genomförd.

 

Sen ankomst

Rummet är reserverat för ankomst senast kl. 18.00. Räknar du med att komma senare, måste du meddela hotellet på förhand för att inte riskera att rummet hyrs ut till annan gäst. Vi tar också era kreditkortsuppgifter för att garantera rummet.

 

Avbeställning och utebliven ankomst

Det är praxis i branschen att hotell accepterar avbeställning av ett hotellrum. Följande regler gäller: • Avbeställning ska ske ett dygn före ankomstdagen vilket innebär före 00.00 dagen före din ankomst. Uteblir du utan avbeställning eller avbeställer senare än det så måste du betala för ett dygn. • Om hotellet haft särskilda kostnader med anledning av din beställning blir du ersättningsskyldig för dessa. Har du beställt för en bestämd tidsperiod men avreser före denna tids utgång får du betala samma ersättning som vid sen avbeställning. Utöver priset för den tid du vistats på hotellet betalar du alltså för ytterligare ett dygn.

 

Vistelse på obestämd tid

Bor du på hotellet på obestämd tid och förkortar din vistelse med ett dygn i taget bör du meddela avresan senast kl. 18.00 dagen innan du ska resa. I annat fall får du betala för ett extra dygn.

 

Hotellets skyldigheter

Bor du på hotellet på obestämd tid och förkortar din vistelse med ett dygn i taget bör du meddela avresan senast kl. 18.00 dagen innan du ska resa. I annat fall får du betala för ett extra dygn.

 

Rökning

Rökning är inte tillåtet på några av våra rum på hotellet

 

Betalning

Om vi skall garantera ditt rum behöver vi ditt kreditkortsnumret. Betalning sker normalt när ni checkar ut men ni får gärna betala vid ankomst till hotellet. Undantag kan förekomma Lämnar ni er e-post adress så kan vi bekräfta er bokning via mail. Betalning kan ske med  VISA och  Mastercard.

 

Registrering av utländska medborgare

Enligt utlänningsförordningen ska den som driver hotell se till att utländska hotellgäster på ett egenhändigt undertecknat registreringskort lämnar vissa uppgifter som Rikspolisstyrelsen föreskrivit. Den utländska hotellgästen ska styrka sin identitet med en giltig legitimationshandling. Dessa regler grundar sig på Schengenavtalet inom EU.

 

Ansvar för förkommet gods/stöld på hotellrum

Hotellet har inget strikt ansvar för den egendom som du förvarar på hotellrummet eller i värdeskåp på rummet. Skulle det emellertid visa sig att hotellet eller hotellets personal har handlat vårdslöst eller oaktsamt eller på annat sätt har skuld i att egendom förkommit, ansvarar hotellet för den förkomna/stulna egendomen.

Din egen säkerhet

Du bör alltid ta reda på var nödutgångar, larmknappar och brandsläckare finns. Denna information finns i allmänhet på insidan av din hotellrumsdörr, i särskild informationspärm på hotellrummet eller i receptionen. Om du upptäcker brister i säkerheten, ber vi dig att omgående anmäla detta till receptionen.NYHETER

Sidan underhålls med webKontroll från Daladatorer