12 Personliga Rum

På Strandvillan finns det inte ett rum som ser lika ut som det andra. Huset är från tidigt 1900-tal och det har byggts om och renoverats i omgångar.

Vi har 5 enkelrum och 4 vanliga dubbelrum i två olika plan samt ett dubbelrum vi kallar för deluxe  som har bubbelbadkar, aircondition och en sval/kyl som ligger på entréplan.  Vi har även ett trebäddsrum och ett dubbelrum med bäddsoffa.

Alla våra rum är rök- och djurfria har nya sängar under 2020. 

Större dubbelrum

Det här är vårt rum nr 3, ett hörnrum på våning 2 med bäddsoffa.

Alla våra rum är rök o djurfria.

Dubbelrum

Det här är vårt rum nr 9, som ligger på entréplan. Rummet har nu 2 nya club fåtöljer och sideboard. 

Alla våra rum är rök o djurfria. 

Dubbelrum de luxe

Det här är vårt De luxe rum nr 12 med sitthörna i burspråk. Rymligt badrum med bubbelbadkar, kyl och aircondition. 

Ligger på entreplan.

Det är vi som driver hotellet

Hej och välkommen till Hotell Strandvillan B&B. Hotellet är familjeägt av Familjen Carola och Håkan Carlsson som tagit över under 2019 efter Fam Mashur som drivit hotellet sista 4 åren. Det finns lång erfarenhet hos både Håkan och Carola då båda vuxit upp och jobbat inom Hotell och restaurangbranschen. Hotellet ligger i centrum av Orsa nere vid Lillån och har 12 mysiga och trevligt inredda rum. Husdjur ej tillåtna. Alla rum har under 2020 fått nya sängar mm. Rummen har god standard till rimliga priser. Bastu finns. Vi har 12 gratis parkeringsplatser vissa med el mot avgift 1 st laddplats för elbilar/hybrider så våra gäster behöver aldrig fundera på parkering

Familjeägt Bed & Breakfast